“Uitdrukken in beeld wat mensen in hun hoofd denken is een van de meest waardevolle eigenschappen van fotografie” vertelde wethouder Marloes brosboom bij de opening van de expositie ‘Zo vader Zo zoon.’

Samen met mijn vader (Tino van Dam) werkte ik aan een expositie die in 2017 werd getoond in de bibliotheek in Rijswijk. 12 doeken met foto’s van de series ‘Kalen Koppen’ en ‘Suit Up’ werden getoond aan het Rijswijkse publiek. De naam van de expositie doet recht aan de relatie die ik met mijn vader heb door fotografie. Van jongs af aan nam mijn vader mij mee om te fotograferen in het Westland voor landschapsfotografie, naar ongelukken voor de krant of naar opdrachten bij bedrijven. Ik heb alles mogen zien en hiervan mogen leren. Nu ik een eigen bedrijf heb is de uitdrukking “Zo vader Zo Zoon” niet geheel ongepast!

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *