Zelf ben ik begonnen met fotograferen door mijn vader. Hij begon zijn eigen website als nieuwe hobby die uitgroeide tot een tweede beroep. Onder de kerstboom kreeg ik op mijn 7 de een camera die het formaat had van een pakje peuken. Het was een camera die ik niet herinner om zijn goede kwaliteit maar wel zal herinneren als mijn eerste camera waarmee ik zelf eropuit ging. Al snel mocht ik de oude camera van mijn vader lenen die ik overal mee naartoe nam. Op mijn negende vond ik het zo leuk dat ik een hybride camera kocht van Fujifilm. Met deze camera leerde ik op de manueel fotograferen en werd ik de schoolfotograaf op mijn basisschool. Hierna ben ik verder gegaan met fotograferen en mocht ik op 12 jarige leeftijd voor het eerst met een spiegelreflex fotograferen (de oude camera van me vader). Hiermee ben ik begonnen om echt meer na te denken over foto’s. Hiermee bedoel ik dat ik niet meer zomaar fotografeerde wat op mijn pad kwam maar ook echt foto’s uitdacht.

Samen met mijn vader werkten ik aan de website www.delfttekijk.nl. Op deze website zetten we foto’s van de Delftse straten en culturele evenementen. Hiermee kreeg ik een kans om evenementen fotografie te doen. Natuurlijk was het ook gaaf om overal vooraan te mogen staan. Naast dit alles sloot ik mij aan bij een fotoclub. Hierbij leerde ik naast straatfotografie en portretten ook landschapsfotografie en vele andere ganres die ik normaal niet tegen zou komen. Met deze fotoclub komen we nogsteeds één keer per maand samen om te praten over fotografie. In 2016 besloot ik om zelf een professionele camera te kopen en te proberen om een bedrijf op te zetten.

Sinds ik in 2016 MADimage heb opgezet heb ik tallozen verschillende opdrachten gefotografeerd voor gemeentes, organisaties en verenigingen. Ik ontmoet verschillende mensen op de mooiste plekken. Door MADimage heb ik de kans gehad om naar Tanzania te kunnen reizen en vooral om me te laten insprieren door de vele interresante personen die ik heb ontmoet.

Fotoclub: www.fotoclubf22.nl
*Delfttekijk: www.delfttekijk.nl

*Delfttekijk is niet meer bijgehouden sinds 2018

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *