Video is altijd een van mijn interesse gebieden geweest. In video vind ik het belangrijk om de juiste boodschap over te brengen doormiddel van een sfeer die je creëert. Hiervoor zijn de manier waarop muziek en filmbeelden samenvallen heel belangrijk.

Hieronder vind je een aantal projecten die ik heb gedaan.

Stichting Tourette NL

Stichting Tourette NL wilde meer aandacht creëren voor mensen met Tourette. De ziekte staat voor veel mensen bekend vanwege het “schelden.” Echter komt deze tic maar voor bij 10 procent van de mensen met tourette. De stichting heeft om meer aandacht te genereren een challenge bedacht die ongeveer hetzelfde moet uitpakken als de icebucket challenge van een aantal jaar geleden. Maar in plaats van mensen uit te dagen om een emmer water over zichzelf heen te gooien wordt je nu uitgedaagd om de tic van Guusje 100 keer na te doen.

Wij. – Ilse Verroen

De politieke beweging Wij. wilde tijdens de verkiezingen leden voorstellen aan de inwoners van Rijswijk die maatschappelijk betrokken waren. In deze filmreeks zouden zowel de organisatie waar het lid van Wij. actief was als de connectie duidelijk moeten worden in een kort maar krachtig filmpje.

Ilse Verroen is een van de leden die actief was. Voor de film zijn we gaan filmen bij haar organisatie.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen