Naast portretten en andere losse foto’s maak ik foto series die rond bepaalde onderwerpen of rond een bepaalde stijl. Met deze foto series hoop ik een boodschap over te brengen aan het publiek. Ik vind het echter belangrijk dat elke foto mooi blijft om naar te kijken. Dit zeg ik omdat je ziet dat in sommige fotoseries de boodschap belangrijker wordt dan de foto’s. Hierbij verliezen de foto’s een zekere kwaliteit en worden de foto’s geroemd om hun verhaal en niet meer de foto. Ik probeer dit in mijn werk te voorkomen door elke foto als individueel te beoordelen.

Strak In Pak

Deze fotoserie gaat over vervreemding. Het is de bedoeling dat elk van de foto’s op het eerste gezicht serieus lijkt maar tegelijkertijd iets ludieks in zich heeft. Elke foto heeft een thema kleur en de modellen staan in pak / smoking. De boodschap is om iets minder serieus te zijn over dagelijkse bezigheden, er mag namelijk best meer gelachen worden.

Out of the box

In de serie worden dagelijkse objecten zoals bureaus, stoelen en lampen in vreemde omgevingen gezet. Hierdoor wordt een aparte sfeer gecreëerd. De serie “out of the box” staat voor het ruim denken. Tegenwoordig worden steeds meer dingen in hokjes geplaatst. Veel gebeurtenissen staan strak gepland en alles moet nut hebben. In de serie laten we zien dat het ook anders kan.